Dit keer waren er op Chatroulette eens geen piemels te zien, maar een kerkhof vol met levende zombies. Briljant! En beter nog, je kon ze real time afslachten!

Af en toe is Chatroulette onverwacht vermakelijk tijdverdrijf. Eerder lachte ik tranen met tuiten om video’s zoals deze prachtige vertolking van Miley Cyrus’ Wrecking Ball. Deze is nu echter hard overtroffen door dit unieke initiatief van Realm Pictures: een real life, first person zombie schietspel!

Een koevoet of toch liever een mitrailleur? Doe je ding!

Nietsvermoedende gebruikers starten in een kerk, waar zij gevraagd worden mee te spelen met een game door op ‘start’ te klikken. Het duurt niet lang voor ze doorhebben dat de acteur een zombiejager is die zij direct opdrachten kunnen geven. Het avontuur vervolgt op een kerkhof waar zij hem zombies laten beuken met een koevoet of wapens laten oppakken. Echte gamers checkten onderweg uiteraard ook de kruiken en kisten. En dat alles real time! Zelfs de geluidseffecten werden life tijdens het spel toegevoegd. Episch! Alleen de nietsvermoedende buurman wilde hij niet neerschieten. Dat er zelfs een eindbaas in het spel zit, maakt het meer dan legendarisch.

Bekijk het geniale resultaat hieronder:

Zo hebben ze het gefixt

Benieuwd hoe ze het hebben opgezet? Bekijk hier de making off:

Wij zijn er gek op!

Originele bron

0 Shares:
Dit artikel is 5.824 keer gelezen