Een blog moet niet te lang zijn, een post op Facebook niet te kort en een filmpje op Youtube heeft ook zo een ideale lengte om de aandacht van de kijker te houden. Het is vooral van belang dat het overbrengen van een boodschap niet langer duurt dan nodig is. Hieronder vind je tips hoe lang jouw ideale bericht online moet zijn.

Op 42Bis delen we dagelijks de meest interessante infographics die we tegenkomen. Dikke kans dat er ook voor jou interessante informatie bij zit. Wil je al onze infographics volgen? Dan kan dat via RSS.

13dec, Internet Zoo

Bron http://www.churchmediablog.com/

Nooit meer een infographic missen? Abonneer je dan op de infographics-feed (RSS).

0 Shares:
1 comment
  1. Mooie, verhelderende infographic. Het beperkt aantal karakters bij FB vind ik vooral opvallend. Heel veel organisaties denken overduidelijk heel anders over dat maximum van 40 karakters.

Comments are closed.

Dit artikel is 8.080 keer gelezen