Het kan je niet ontgaan zijn – het WK voetbal is begonnen. Daarom ging ik maar eens op zoek naar een app om snel de uitslagen te kunnen checken. Zo kwam ik uit bij de app LiveUitslagen.

Voetbal, ook ja

liveuitslagen-sportenDe app heeft inderdaad de live voetbaluitslagen van de dag. Maar voetbal is maar een van de 26 sporten die te volgen zijn met de app. Als je geïnteresseerd bent in darts, cricket, beachvolleybal of bandy en floorball geen enkel probleem. Ik moet zelf nog even opzoeken wat netball is…

Easy does it

Het gebruikersgemak spreekt me nog het meest aan. Als je de app opent krijg je met drie pijlen te zien wat je kunt doen. Zo makkelijk werkt de app dus. Het hoofdmenu heeft twee belangrijke opties. Aan de linkerkant vind je de 26 sporten die de app biedt. Met de agendafunctie aan de rechterkant kun je een datum kiezen, standaard staat deze ingesteld op vandaag (logisch). Je kunt een andere datum kiezen tussen 1 week voor vandaag en 1 week na vandaag.

Als je je sport en de datum gekozen hebt kom je in het overzichtsscherm met de competities die op die dag gespeeld worden. Je kan hier klikken op de competitie en wedstrijd waarvan je de uitslag wilt weten. Per wedstrijd wordt er ook meer informatie getoond, zoals stand, opstellingen en positie van een team.

Je kan een sport ook onder je favorieten zetten. Zo kun je vanuit het startscherm altijd snel naar de competities die jou interesseren. Dan kun je tegelijk tennis, voetbal en volleybal volgen als je dat wilt.
Om een stand van een competitie in een bepaald land te zien, klik je op standen onder in het startscherm.

Gratis? Waar halen ze het geld vandaan

De app is gratis voor zowel iPhone als Android. Hoe doen ze dat? Er worden wel wat reclames getoond, maar die zijn te klein om echt storend te zijn. De inkomsten komen waarschijnlijk van de wedkantoren. Onder elke wedstrijd zie je hoe de stand is bij de wedkantoren. Als je boven de 18 bent kun je via de site van Unibet wedden op de wedstrijden. Gelukkig heb je daar als bezoeker die dat niet wil ook helemaal geen last van.

Wat mij betreft een app die doet wat hij belooft, LiveUitslagen tonen.

liveuitslagen-wedstrijdover liveuitslagen-details liveuitslagen-standen
 Overzicht wedstrijden  Details van een wedstrijd  Standen per land
0 Shares:
Dit artikel is 9.321 keer gelezen