‘Vind jij het ook zo vervelend dat als je net een lekkere track aan het luisteren bent op je smartphone, deze onderbroken kan worden door een melding? Met Don’t Pause heb je nooit meer last van muziekonderbrekingen door meldingen van spelletjes, whatsapp-berichten of e-mails.

Don’t Pause, muziek luisteren zonder onderbrekingen

De app is heel simpel en word in de vorm van een widget op je bureaublad gezet. De widget is weergegeven als een ouderwets cassette, er is een balk waarmee de app te activeren is waardoor eventuele meldingen je nummer niet meer zullen onderbreken. Het enige negatieve aan de app is die activatie balk, deze is namelijk niet heel duidelijk te herkennen.

Downloaden

Don’t Pause is gratis te downloaden maar je kan de ontwikkelaar ook helpen door de donatie versie te installeren. Beide kan je hieronder in de widgets vinden.

 

 

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 9.586 keer gelezen