Katten en het internet zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er zijn zelfs mensen die beweren dat katten het internet runnen of interessanter nog, dat het gemaakt is van katten. Het zou me allemaal niets verbazen.

Hoe verklaar je anders het jaarlijkse Cat Video Festival in Amerika, dat sinds 2012 wordt gevierd? Of dat Ikea toegeeft ze nodig te hebben? Of dat ze series op weten te kalefateren? Of dat er zelfs katten-Hollywood drama is?

Het is dus eigenlijk simpel: houd je niet van katten, dan houd je niet van het internet! Dan is deze website ook niks voor jou joh. Tik maar even een andere URL in, in je adresbalk en [ENTER].

……

Frowny face

Ben je er nog? Dan heb ik voor jou – kattenmens – slecht en verdrietig nieuws. Colonel Meow is niet  meer. Colonel was een van de meer bijzondere katten van het web, met een uiterlijk dat zelfs voor zijn soort opvallend was. Zijn Facebook fanpage werd door meer dan 300.000 mensen van een like voorzien en zijn avonturen door zijn vele fans gevolgd. Nu moet het internet het zonder hem doen en dat is natuurlijk heel jammer.

1621839_352443011564652_340414009_n (1)

Stilte

Wat Colonel meow uiteindelijk fataal is geworden, heeft zijn personeel nog niet bekendgemaakt. Maar één ding is zeker: vandaag is een trieste dag. Graag een minuut stilte voor Colonel meow en schrik niet van de kanonschoten die we ter ere van hem afschieten.

0 Shares:
Dit artikel is 3.762 keer gelezen