Laten we eerlijk zijn; de wereld is te lelijk om zo onder ogen te zien. Om jou en al je Twitter-, Instagram- en Facebook hipstervriendjes en hun tere oogjes te beschremen kun je nu gebruikmaken van VSCO Cam. Hiermee haal je het scherpe randje van de werkelijkheid, en jouw beperkte fotokwaliteiten, af.

Nog niemand* vind het leuk

Als jij het zat bent dat iedereen dezelfde Instagram filtertjes gebruikt en daardoor jouw eigen unieke smaakje verloren gaat, heb je geluk. VSCO Cam is gloedje nieuw en heeft ook een hele nieuwe set filters. Sterker nog VSCO Cam heeft “preset packs”. Doet precies hetzelfde, maar klinkt natuurlijk veel cooler. Wat nog cooler is, is dat niemand deze preset packs nog heeft (tenzij ze een iPhone hebben, want daar is VSCO Cam al eeuwen beschikbaar) Sommige presetpacks zijn zelfs zo tof dat je ervoor mag betalen.

Als je echt bij de hippe club wil horen deel je je foto’s ook niet meer via Instagram, maar rechtstreeks vanuit de app. Want nadat je een account hebt aangemaakt kun gebruik maken van een “minimalist publishing platform for showcasing the best in photography.”

TLDR; VSCO Cam is een filter app met hipster aspiraties.

VSO Cam_1 VSO Cam_2 VSO Cam_3

Downloaden

VSCO Cam is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 6.766 keer gelezen