Het toetsenbord is één van de dingen die je het meest gebruikt op je telefoon. Daarom is het fijn als er ééntje is die precies aan al jouw rare wensen voldoet. Als je heel vreemd bent, moet je zeker Fleksy proberen.

Damn You Auto Correct for the win!

Fleksy werkt een tikje anders dan reguliere toetsenborden; het maakt gebruik van gebaren en een zeer agressieve auto-correct. Dat betekent dat het Fleksy niet zo heel veel uitmaakt of je de juiste letter intikt of maar een beetje in de goede buurt ramt. Op basis van waar jij ongeveer met je vleesstokjes op het scherm mept gokt Fleksy wat jij wilde tikken.

Ze hebben hier zoveel vertrouwen in dat er zelfs een variant van het toetsenbord is dat onzichtbaar is. Zo heb je dus je hele scherm weer terug, maar kun je toch lekker doortikken. Op dit moment is Fleksy nog niet in het Nederlands beschikbaar, maar volgens hun blog zijn ze bezig met nieuwe talen.

Toen ik het probeerde vond ik het een regelrechte ramp, maar misschien ben ik gewoon te saai.

Fleksy_1 Fleksy_2 Fleksy_3

Downloaden

Fleksy is Gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 5.495 keer gelezen