Net op tijd voor de release van van Thor: The Dark World is er de Android game met precies dezelfde titel. Dus als je van de film onbeheersbaar veel zin hebt gekregen om met hamers te smijten, kun je hier lekker je gang gaan.

Kerker kruiper

Het spel Thor: The Dark World is een klassieke top down dungeon crawler die verrassend veel lijkt op Dungeon Hunter, maar dan zonder de multiplayer mogelijkheden. In Thor: The Dark World nemen de helden van Asgaard het op tegen het kwaad. Thor staat er dus niet in zijn eentje voor. Zijn posse bestaat uit Sif, Heimdall en The Warriors Three.

Zoals hoort bij dit genre wordt Thor steeds sterker, kun je hem nieuwe uitrusting geven en leert hij nieuwe vaardigheden. In zijn totaliteit zijn er meer dan 90 missies van verschillende omvang, waar je je heerlijk op kunt uitleven.

Thor1 Thor2 Thor3 Thor4

Thor: The Dark World is niet zomaar een spelletje om de film wat meer op te poetsen, maar echt een flinke uitdaging. Dat zie je ook aan de 1,5 GB die je moet kunnen downloaden om het spel te kunnen spelen. Je kunt  Thor: The Dark World gratis spelen, maar omdat het een spelletje van Gameloft is moet je meer oppassen voor de in app purchases dan de reusachtige monsters.

httpv://youtu.be/R3vybalS_gk

Downloaden

Thor: The Dark World is gratis kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.415 keer gelezen