Onze mobiele providers beloven super hoge 4G snelheden. Ondertussen ben ik al blij als ik in het centrum van Utrecht niet terugval naar GPRS. Network Signal Info helpt je om in kaart te brengen hoe het er met jouw mobiele verbinding voor staat.

Alles wat je nooit wilde weten

Eigenlijk is Network Signal Info zo’n app die je helemaal niet nodig wilt hebben. Want laten we eerlijk zijn; wie wil er nou weten hoeveel dB het signaal is dat je ontvangt. Of wat het ID is van de GSM-mast waarmee je verbonden bent? Ik niet! Maar als zaken minder soepel verlopen is het wel prettig als je met dit soort apps de oorzaak kunt opsporen en goed geïnformeerd het gesprek met je provider kunt aangaan. Dan kun je tenminste de nietszeggende opmerking: “Oh, maar daar hebben onze andere klanten helemaal geen last van. Het zal wel aan uw toestel liggen.” Goed onderbouwd weerleggen.

De gratis versie van Network Signal Info is een beetje beperkt in zijn functionaliteit en onderin draait een lekker fel knipperende advertentie. Wil je van de meer geavanceerde functies gebruik maken, dan zal je € 1,59 moeten ophoesten.

2013-11-17 13.55.43 2013-11-17 13.55.13 2013-11-17 14.27.25

Downloaden

Network Signal Info Pro kost € 1,59 en kun je hier downloaden.

De gratis versie kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.913 keer gelezen