Everybody want to go to heaven, but nobody wants to die to get there. Zo is het ook met vakantie. Het is heerlijk om er te zijn, maar de hel om er te komen is niet te overzien. FlightTrack 5 maakt dit iets dragelijker.

Realtime vluchtinformatie

De naam van FlightTrack 5 geeft precies aan wat het doet; het houdt je vluchten bij en geeft je een update als er iets verandert. Best fijn als je bij de volgende uitbarsting van Eyjafjallajökull of een Talibaard die een vliegtuig in een gebouw parkeert niet dagen op Schiphol hoeft te zitten wachten of en wanneer jouw vlucht vertrekt.

Je kunt verschillende personen, met allemaal hun eigen vluchten, in de app invoeren. Dan word je op de hoogte gehouden van wie er hoe laat aankomt en vertrekt. FligthTrack 5 werkt met 3000 luchthavens en 1400 luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast zijn er natuurlijk de nodige live wallpapers, Dashclock-extensies en widgets. Alles bij elkaar een mooi geheel.

Tot het einde van de maand is FlightTrack 5 in de aanbieding voor € 2,22, daarna gaat de prijs omhoog naar rond de € 3,-

FlightTrack5_1 FlightTrack5_2 FlightTrack5_3

Downloaden

FlightTrack 5 kost€ 2,22 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.368 keer gelezen