Halloween wordt steeds bekender en populairder in Nederland. Er zijn al diverse feesten en evenementen waar je je van je engste kant kunt laten zien. Uiteraard wil je wel een beetje origineel voor de dag komen. Dat kun nu, met een Halloween outfit met bijbehorende app voor de special effects

Wat is het?

Halloween outfits zijn er in grote getale. Hoe onderscheid je je nu met een originele outfit? Dat is nu wat eenvoudiger geworden met een outfit met bijbehorende app voor Android en IOS. Het idee is eigenlijk heel simpel. Je koopt een scary Halloween outfit met een bijvoorbeeld een opengewerkte wond aan de voorkant. In je outfit zit een latex vakje voor je mobiele telefoon. Middels de gedownloade app kun je kiezen welk effect je wilt tonen of welke bij je outfit hoort. Zo kun je kiezen voor een kloppend hart, krioelende maden of bewegend oogbal.

Digital Dudz

Werkt het?

Ja.

Griezelig geinig

De outfits met bijbehorende app is er voor de heren en de dames. De pakken zitten prima en de mobiele telefoon zit je niet in de weg. Wel is het wat lastig als je gebeld wordt of je je social media status wilt bijwerken (en dat wil je). Je moet dan de telefoon uit zijn latex pakje wurmen, dit gaat vrij lastig. De echte social media addict neemt dus twee telefoons mee. Ook is het raadzaam om je outfit eerst een paar dagen uit te hangen aangezien de geur van latex nogal overheerst. Behalve deze twee puntjes van kritiek heb ik niks aan te merken op de outfit.

DDZ-EATHEARTDDZ-BHFLESHWDDZ-MOVEYESH

De constant spelende effecten via de app maken je outfit helemaal af en tot een leuke gimmick. Dus ben je nog op zoek naar een griezelig geinige outfit voor Halloween, carnaval of om gewoon iemand de stuipen op het lijf te jagen? Doen!

Het pak kun je hier bestellen.

0 Shares:
Dit artikel is 6.472 keer gelezen