Deze week op Reddit: schmink, Halloween kostuums en pompoenen. Meer kan ik er niet echt van maken. Oja, en een ruzie over een weggesleepte auto. En Nederland stond op de frontpage. Maar verder ging het vooral over Halloween.

Weggesleepte auto

Geen idee of je zin hebt om 7 minuten lang naar een zeurende homo te luisteren, maar voor de zekerheid hier toch maar even het filmpje. Deze meneer uit zijn verontwaardiging over het feit dat zijn auto was weggesleept, terwijl hij maar ‘een klein stukje’ voor iemand’s oprit stond. Er stonden verder ook geen borden dat zijn auto weggesleept zou kunnen worden. Heel raar. En degene die ervoor heeft gezorgd dat zijn auto werd weggesleept is natuurlijk een ontzettende lul. Diezelfde lul heeft een reactie gemaakt. Ook in een filmpje. Zeker wel de moeite waard om te bekijken. FITTIE!

Nederland populair!

Ja, ja, wij in ons kleine landje mogen best trots zijn dat we op de frontpage van Reddit stonden. Hoewel het niet bijster interessant was, voor ons zijn fietsbruggen immers dagelijkse kost, kan ik me wel voorstellen dat het in Amerika behoorlijk wat verbazing opwekt. Het is ook wel een erg mooie ‘fietsrotonde’.

Plaatje van de week

2ISD5dB

Slim… Heel slim.

Halloween!

Halloween komt dichterbij en dat was te merken. In Nederland wordt het (gelukkig!) ook steeds populairder, maar in Amerika is het echt een happening. Op Reddit betekent dat voornamelijk foto’s van gave Halloween pakken, originele outfits en kunst met pompoenen. Deze gaat bijvoorbeeld inmiddels al viral op Facebook, maar hij blijft tof. Ook deze is inspirerend: hoe Halloween te vieren met maar 1 been. Misschien neem ik dit kunstje wel over voor 11 november. De prijs voor het meest originele kostuum gaat naar hem, terwijl de prijs voor de beste look-a-like toch echt voor hem is. Happy Halloween!

Tot slot

Vind cookiemonster, hoe brekende golven er onder water uit zien, een maki met een vriendje en winnende honden.

 

0 Shares:
Dit artikel is 3.599 keer gelezen