Als een digitale Romeo en Julia kijken mijn telefoon en computer naar elkaar. Contact maken was altijd zo moeilijk. Gelukkig helpt PushBullet om zooi van je computer naar je telefoon te knallen, zodat er toch wat moois bloeit tussen die twee.

Push it real good…

Er zijn verschillende manieren om spul van je computer naar naar je telefoon te krijgen; je kunt het naar jezelf mailen, dropboxen, googledriven, via Evernote of gewoon een kabeltje proberen. Maar als dat allemaal te veel werk voor je is, moet je PushBullet eens proberen. Nadat je de app en de browserextensie hebt geïnstalleerd, kun je met een paar klikken spul naar je telefoon pushen. Het mooie is dat je je dan niet mottig hoeft te zoeken, maar dat het gewoon als notificatie bovenin je scherm verschijnt. Daarnaast is PushBullet enorm veelzijdig; je kunt er links, betandjes, stukjes tekst, etc. mee versturen.

Wat mij betreft zijn de usecases voor deze app te beperkt, maar misschien vervult het wel een hele reële behoefte. Als PushBullet jou ridder op het witte paard is, laat je dan horen in de comments.

PushBullet1 PushBullet2 PushBullet3

Downloaden

PushBullet is gratis en kun je hier downloaden. De Chrome extensie en website zijn natuurlijk ook handig.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 3.626 keer gelezen