Deze week op Reddit: ‘lekkere’ kippenbilletjes, een nieuw concept waarvan ik vind dat het ook in Nederland geïmplementeerd moet worden en hoe je geld kan verdienen aan irritante callcenters.

‘Lekkere’ kippenbilletjes

Net als op iedere andere sociale netwerksite vond ook op Reddit een grondige analyse plaats van de billen van Miley Cyrus. Snap je niet waarom? Dan heb je overduidelijk de VMA’s gemist. Binnen no time gebruikte iedereen Photoshop om zijn of haar analyse van Mileys’ billen visueel weer te geven. Miley werd een eigen meme. Maar het allerleukste? Deze foto.

Nieuw concept voor restaurants

Op Reddit kwam een afbeelding voorbij die ik eigenlijk voor mezelf had willen houden. Bijvoorbeeld om ooit de hoofdprijs te winnen bij ‘Het Beste Idee van Nederland’ of om rijk te worden door het concept te verkopen aan restaurants. Maar nu ik weet dat al minimaal 6.000 mensen op de hoogte zijn van het bestaan van deze afbeelding, zijn die kansen vervlogen. Dus vooruit, hier is het geweldige concept, gewoon gratis, alsjeblieft. Hoe geweldig is dat idee?! Iedereen kent dat wel: de kelner die je onnodig beleefd gedag zegt en je vraagt hem te volgen. Terwijl je de plek des onheils nadert, heb je al door dat je gewoon de spreekwoordelijke lul bent. Donker hoekje, weinig ruimte om je stoel te schuiven, naast de toiletten, onder de keuken, in de kelder: je hebt gewoon de allerslechtste plek van het hele restaurant gekregen. MAAR! Stel nou dat je de kutste plek krijgt, maar daardoor wel 10% korting?! ALLES IS GOED! Zo zijn wij Nederlanders. Een snel tevreden volk.

Plaatje van de week

zTP1CnZ

Reddit heeft deze week ook het krijgen van ballonnen verpest.

Irritante callcenters

Een keer werd ik gebeld door onbekend bellende, giechelende, jonge meisjes die mij vertelden dat ik lelijk was. Huilend hing ik op, en tegelijkertijd besloot ik om voortaan altijd belletjes van onbekende nummers op te nemen: als zij het weer waren, dan kregen ze het ervan langs! Het enige voordeel aan deze nutteloze en nooit waarheid geworden reden, is dat ik gewend ben geraakt aan belletjes van callcenters. In de afgelopen jaren heb ik diverse technieken uit geprobeerd om te zien hoe ver zij bereid waren te gaan. Bijvoorbeeld door te vragen: “Wacht even, heb je 5 minuten?” en vervolgens rustig een half uur te gaan stofzuigen. Na een tijdje was de lol hier echter vanaf en besloot ik me gewoon aan te melden bij het Bel Me Niet Register (BMNR). Lekker makkelijk en in 1 keer van die callcenters af. En die twee giechelende meisjes? Ooit…

Door een post deze week op Reddit begin ik echter te twijfelen of het wel een juiste keuze is geweest om mij aan te melden bij het BMNR. Ik heb nu namelijk geleerd over de man die van zijn eigen telefoonnummer een premium telefoonnummer heeft gemaakt, en zo geld verdient(!) aan callcenters die hem ongevraagd lastigvallen. Ge-ni-aal.

Tot slot

Te dikke katten zijn altijd schattig, bijzondere herdenkplaatjes, een mooie tekst over de vergankelijkheid van de mens en waarom iedereen surfen toch stoer vindt.

 

0 Shares:
Dit artikel is 6.388 keer gelezen