Timely; een nieuwe wekker/timer app met veel aanpassingsmogelijkheden.

Timely – wekker, timer en klok in 1

Timely is een wekker voor je Android smartphone en/of tablet die verder gaat dan de standaard wekker apps. Timely geeft je de mogelijkheid makkelijk wekkers te zetten, je kan de app als stopwatch gebruiken en timers instellen voor b.v. het koken. Het mooie van Timely is dat het mogelijk is je alarmen te synchroniseren tussen al je apparaten, valt de ene uit dan gaat het alarm gewoon af op je andere apparaat. Ook is het mogelijk de kleuren en het design naar eigen wens aan te passen.

Een paar goede eigenschappen van Timely:

  • Widget beschikbaar (ook voor je lockscreen)
  • Geschikt voor zowel telefoons als tablets
  • Mogelijkheid tot synchronisatie
  • Dashclock. ondersteuning

Downloaden

Nieuwsgierig geworden naar de app? Timely is gratis en kun je hier downloaden, er is overigens ook een mogelijkheid om verschillende thema’s aan te schaffen (in een keer kost dit eenmalig €2,49 waarna de shop niet meer word getoond).

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.318 keer gelezen