Vanaf deze zomer biedt de provincie Zeeland gratis internet aan op meer dan 100 verschillende plekken. Hiermee is Zeeland de eerste provincie van Nederland die deze service ter beschikking stelt aan haar bewoners en bezoekers. Enkele WiFi plekken zijn vanaf donderdag 27 juni 2013 te herkennen aan Social Media verkeersborden en unieke Zeelandblauwe WiFietsen. 

wifi-fiets

Onze smartphones en tablets, we nemen ze overal mee naartoe en blijven zo continu in verbinding met de buitenwereld. Waar we ook zijn. Om verbonden te zijn met het internet heb je echter meestal wel een betaald mobiel internetabonnement nodig. Behalve in Zeeland. Daar kan vanaf nu iedereen gratis gebruik maken van de internetdienst ‘WiFi Zeeland’.

Snelheid WiFi

De snelheid van ‘WiFi Zeeland’ is voldoende om informatie te raadplegen over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, toeristische attracties, evenementen of horecagelegenheden. Ook kun je eenvoudig je e-mail checken, surfen op internet, of Facebooken met een snelheid van 1 Mbps. ‘WiFi Zeeland’ heeft naast de gratis versie, ook een snellere variant beschikbaar tegen betaling.

WiFiets Winactie

Alle WiFi locaties zijn ook het decor voor een fotowinactie. Door een ludieke, creatieve foto te maken bij één van de WiFietsen, maak je kans op een originele Zeelandblauwe WiFiets Beachcruiser. Foto’s kunnen tot en met eind augustus geplaatst worden op www.fanvanzeeland.nl of op de Facebookpagina. Op 1 september 2013 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Voor meer informatie: www.vvvzeeland.nl

0 Shares:
Dit artikel is 3.618 keer gelezen