WiFiKill is de ultieme evil app; je kunt mensen van het WiFi-netwerk waar je op dat moment zit afschoppen en zelfs blokkereren.

Lekker je vrienden zieken

Een app als WiFiKill is natuurlijk heerlijk om je vrienden mee te vervelen als je op hun netwerk zit. Of nog beter; als je bij de lokale Startbucks een bakkie troost aan het slurpen bent. Want wees nou eerlijk; wat is er leuker dan al die hipsters die met hun macbookjes “heel druk zijn met belangrijke dingen” van de WiFi af te knallen. Om ze vervolgens compleet over de zeik te zien gaan. Coffee and a show!

Google heeft deze kwaadaardige app verwijderd uit de Play Store, maar gelukkig kun je hem nog downloaden in de fora van XDA-developers. Op dit moment heeft de gratis versie een tijdslimiet van 5 minuten en krijg je advertenties voorgeschoteld. Later schijnen er nog meer beperkingen te komen. Klinkt evil… Als je besluit te doneren kun je onbeperkt kwaadaardig zijn. Maar wees nou eerlijk; kwaadaardig en doneren gaat niet samen…

wfk_1_thumb wfk_2_thumb

Downloaden

WiFiKill kost niks en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 7.456 keer gelezen