De titel van Robot Unicorn Attack 2 zegt alles; een robot eenhoorn! Downloaden dus!

Regenbogen en Ruimtewalvissen

Robot Unicorn Attack 2 is gemaakt door de briljante idioten van Adult Swim. Jawel, dezelfde mafkezen die Robot Chicken hebben bedacht. Dat op zich is al voldoende om Robot Unicorn Attack 2 te downloaden.

Naast zieke Robot eenhoorns, regenbogen en ruimtewalvissen, is het spel ook nog eens verrassend verslavend. Je springt door hoepels, over ravijnen en vermoordt monsters. Om Robot Unicorn Attack 2 in al zijn glorie te bewonderen moet je eigenlijk dit filmpje even kijken.

Downloaden

Unicorn Attack 2 kost nada en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 1.938 keer gelezen