Bombcats is de shit! Het is een doorontwikkelde versie van Angry Birds met katten! Wat wil een mens nog meer?

Niet zomaar een kloon

Laten we eerlijk zijn; op het eerste gezicht is Bombcats gewoon een Boze Vogels-kloon. Niet dat daar wat mis mee is, maar heel innovatief is het niet. Bij Bombcats zitten je kittens gevangen in blauwe bellen en moet jij ze bevrijden  door jezelf op te blazen. Niet met een pompje, maar van BOEM! En net als bij Angry Birds krijg je gedurende het spel steeds meet katten die allemaal hun eigen specialiteit hebben.

Gelukkig zijn er naast de standaard spelvariant “Kitty Rescue” ook nog andere uitdagingen zoals “Marathon” waarbij jij je kat zovermogelijk moet krijgen zonder hem te laten ontploffen. Of “Challenge” waarbij je een oud level moet uitspelen met andere (of minder) katten. “Time trial” zet een aantal levels die je eerder al hebt uitgespeeld achterelkaar en laat je deze binnen een tijdslimiet afronden.  Verder heeft Bombcats bijna 200 levels, vette kleurig graphics, en had ik al gezegd; katten?

BC3 BC2 BC1

Downloaden

Bombcats Special Edition kost € 2,99 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.338 keer gelezen