Laatst kreeg ik een horloge cadeau. Lief bedacht, maar wat moet ik ermee? Als ik wil weten hoe laat het is, heb ik daar mijn devices voor. Tenzij je natuurlijk de app reClock hebt geïnstalleerd  want dan ben je toch wel blij dat je een horloge hebt.

Hoe laat zeg je?

reClock is een widget voor op je homescreen die je vertelt hoe laat het is. Dat is op zichzelf niet zo uniek. Het is de manier waarop deze app het je vertelt die het uniek maakt. In plaats van 10:30 am of een stationsklok zegt reClock het met woorden…best ingewikkelde woorden. Wat dacht je van: “Two before Five fifteen” Jawel, ga maar rekenen, hoe laat is dat nou precies? Dit is een app voor de übernerdy medemens die er plezier aan ontleent om anderen te narren.

reclock1

Downloaden

reClock is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.395 keer gelezen