Met Vizify kun je een korte video maken van jouw Twitterprofiel. In deze zogenaamde Twitter video kun je onder andere laten zien met wie jij het meeste interactie hebt en over welke onderwerp jij graag tweet. Interessant? Wat gaan het eens bekijken.

Heel simpel

Een video aanmaken gaat heel simpel. Je logt in met je Twitter gegevens en Vizify gaat direct aan de slag. Dit duurt even, maar gelukkig weet Vizify de tijd te doden met een aantal grappige opmerkingen als “inserting dramatic pauses”. En daar issie dan! In nog geen halve minuut heb je je eigen Twitter video. Hieronder zie je een aantal scenes uit mijn video. De volledige video kun je hier vinden.

Vizify 1

Vizify 2

Interessant?

Niet echt. Leuk om eens mee te spelen en dan vervolgens links te laten liggen. Ik vind het leuk bedacht, maar de mogelijkheden zijn te beperkt. Je kunt het automatisch gegenereerde filmpje nog aanpassen, maar dan zie je al gelijk dat er maar weinig keuzes mogelijk zijn. Ik kon bijvoorbeeld kiezen uit 10 andere foto’s terwijl ik weet dat er nog tientallen andere foto’s langs mijn Twitter account zijn gekomen en die nu niet getoond worden. Het zelfde geldt voor de tweets. Je kunt maar uit een paar tweets kiezen, maar ik zag weinig tweets waar ik het nou heel warm van kreeg. En dan zijn het mijn eigen tweets. Als ik het al niet interessant vindt, wie gaat mij dan wel interessant vinden. Maar dat hoeft niet aan de tool te liggen. Best sneu eigenlijk…

 

0 Shares:
Dit artikel is 2.800 keer gelezen