Achter de schermen bij 42Bis is het een drukte en gezelligheid van belang. Met meer dan 70 bloggers, onze eindredacteuren en ons CSI Team zorgen we ervoor dat 42Bis jou – onze lezer – elke dag weer interessante, leuke en vermakelijke content biedt.

Maar wie zijn die bissers eigenlijk? En waarom hebben ze zich aangesloten bij 42Bis? Dat vertellen ze jou in deze reeks.

Deze week: Suzan Huesken

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Suzan Huesken en ik ben online marketing- en communicatieadviseur (via mijn eigen bedrijf SuDoCo www.sudoco.nl). Naast mijn online en social media passie heb ik ook een grote liefde voor yoga, schilderen, genieten van kunst & cultuur, mooie (art)films en nieuwe dingen bedenken.

Sinds wanneer blog je en ben je eindredacteur voor 42Bis?

Sinds een jaar ben ik eindredacteur en sinds ongeveer een half jaar ook blogger.

Waarom besloot je om je aan te sluiten bij 42Bis?

Ik wilde graag gaan bloggen, maar maakte daar te weinig tijd voor. Eindredactie leek me iets minder tijd te kosten en daarom ben ik daar mee begonnen. 42Bis sprak aan, omdat het over onderwerpen gaat in mijn vakgebied en een bekende site met veel bezoekers is.

Wat heb je eraan om voor 42Bis te schrijven en eindredactie te doen?

Door de eindredactie te doen van blog posts van heel veel verschillende bloggers, kreeg ik een steeds beter beeld hoe ik het zelf wel en ook juist niet zou doen. Uiteindelijk heeft dat ertoe geleid dat ik zelf toch maar ben gaan bloggen, zodat het niet alleen bij woorden bleef… Het heeft me geleerd dat ik dat erg leuk vind om te doen en inmiddels ook over yogagerelateerde zaken blog.

Als je zou kunnen leren om alles te doen, wat zou je dan kiezen?

Dan zou ik een hele goede zangeres zijn, die superoptredens geeft (maar laat ik eerst maar eens beginnen met zangles :)

Welk boek lees je nu?

The art of possibility van Benjamin Zander. Dit boek heb ik al meerdere keren gelezen en kan ik iedereen aanraden, omdat het zo goed verwoord is en tips geeft om meer uit je leven te halen. Zander is dirigent van het Boston Philharmonic Orchestra en begeleidt zijn verhaal door middel van prachtige (toegankelijke) voorbeelden uit de muziek.

Wat mis je het meeste aan het kind-zijn?

Lekker de hele dag door mogen spelen, knutselen, tekenen of slapen wanneer je wilt en je niet druk hoeven te maken over geld verdienen.

Lijkt het jou ook leuk om mee te draaien in het 42Bis CSI Team en virtuele collega te worden van Suzanne? Meld je dan hier aan

0 Shares:
Dit artikel is 2.338 keer gelezen