Flipboard, Zite, Zinio, StumbleUpon, Currents, Pocket,  Taptu, Instapaper, Pulse, Feedly en nu Rockmelt!

Mobile content is het nieuwe zacht geel

Het nieuwe zwart is zó 2.0, 1998, en last Tuesday. Maar goed, voor het geval je het nog niet doorhad; mobiele content is helemaal heet. En nog heter dan heet is relevante content die bij wijze van toverslag op je schermpje verschijnt. En als je dan met jouw “ontdekkingen” ook nog goede sier kunt maken op je sociale netwerken is het natuurlijk helemaal gaaf. Rockmelt scoort op al deze punten.

Rockmelt gaat zelfs nog iets verder door te komen met een gelikte interface en content aan te bieden die ook qua formaat geoptimaliseerd is voor de schermgrootte van jouw apparaat. Althans, dat is de belofte, zelf heb ik dit nog niet echt kunnen testen. Wat ik je wel kan vertellen is dat de jongens van Rockmelt een goed werkende app hebben afgeleverd die zowel op je tablet als telefoon een genot is om te gebruiken.

Rockmelt maakt gebruik van de kennis die ze hebben opgedaan met hun browser en sociale aggregatie engine om jou al dit moois te brengen. Dus heb jij het internet al tijden uit en ben je altijd opzoek naar het nieuwste en hipste, dan is Rockmelt zeker het proberen waard!

Rockmelt

Downloaden

Rockmelt kost niks en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 1.903 keer gelezen