Telefoon, televisie, mobiel: het is soms lastig om het overzicht te behouden over alle abonnementen die je hebt. Ben je met het hele gezin mobiel, dan wordt het allemaal nóg ingewikkelder.

Je abonnementen bij één aanbieder onderbrengen biedt dan een uitkomst. En KPN maakt dat met KPN Compleet nu wel erg aantrekkelijk.

  • Je wordt blijvend beloond met extra voordelen als je alles voor thuis (een Alles-in-één pakket met Interactieve TV, internet, vast bellen) én Mobiel bij KPN onderbrengt. Als KPN Compleet klant ontvang je vele extra’s:
  • Je belt onbeperkt onderling met KPN nummers van gezinsleden: lekker uren kletsen dus zonder de kosten.
  • Je ontvangt gratis het Pluspakket met o.a. 45 extra televisiekanalen bij je Interactieve Televisie-abonnement.

 

Maar het mooiste – althans dat vinden wij – bij je KPN Mobiel abonnement ontvang je dubbel zoveel mobiele belminuten, MB’s en sms’jes per maand.

Hoe word je “Compleet”?

Inmiddels – binnen enkele maanden – profiteren al ruim 50.000 klanten van de blijvende voordelen van KPN Compleet. Je checkt hier of je misschien ook al Compleet bent, want is dat het geval, dan kun je ook direct van de voordelen genieten. Ben je nog niet helemaal Compleet, dan kun je hier meteen zien wat je nog mist en wat je nog moet doen om wel Compleet te worden.

KPN Compleet is dus geen pakket wat je aanschaft, maar een beloning voor KPN-klanten die het zichzelf gemakkelijker maken door alles onder één dak te brengen. Gemak dient de mens en daarvoor beloond worden is een mooie bonus.

0 Shares:
Dit artikel is 3.705 keer gelezen