Elke donderdag kun je 42Bis niet alleen lezen (dat kan natuurlijk elke dag) maar ook beluisteren op Wild FM HitRadio. We delen dan leuke apps en internetnieuwtjes met de luisteraars van de Ochtendshow met Anthony Timmers en Dyantha Brooks. Elke donderdag delen we hier met jou na de uitzending de besproken apps. Voor het geval je geen ochtendmens bent.

Deze week in de Ochtendshow:

Krowds

Stel je bent bij een event, maar je staat helemaal achteraan en ziet niks. Krowds laat mensen video’s delen gebaseerd op locatie. Dat betekent dat die jongen die vooraan staat te filmen, zijn video via Krowds kan delen en jij achterin de zaal van zijn uitzicht kunt genieten in plaats van de achterkanten van alle hoofden die je in de weg zitten. Met de app kun je ook video´s bewerken, delen via Facebook en Twitter en ook – niet onbelangrijk – alleen delen met een specifieke groep mensen in plaats van helemaal openbaar.

Gratis

krowds

SoothPostr

Het boek met alle antwoorden was een aantal jaar geleden erg populair. Het werkte heel simpel: stel je lastige levensvraag (Subway’s voor de lunch of toch een tosti), maak het boek op een willekeurige pagina open en lees het (al net zo willekeurige) antwoord. Deze app werkt precies zo, alleen komen de antwoorden nu uit een database en kun je vraag én antwoord delen via je sociale kanalen. De makers benadrukken op de productpagina nog maar even dat de app geen toekomstvoorspellingen kan doen. Maar als dat een verrassing voor je is, moet je smartphone misschien gewoon af worden genomen.

Gratis

soothpostr

Valet – Car locator

Parkeren in een vreemde stad, uren shoppen en dan niet meer weten waar je auto ook alweer stond… het overkomt de beste van ons. Valet car locator helpt je van dat probleem af. In deze app leg je (middels GPS) vast waar je auto staat en als bonus kun je ook nog eens ingeven hoe lang je er mag parkeren. Zo voorkom je boetes en raak je je auto niet kwijt. Twee vliegen, een klap.

€ 0,77

valet

Uitzending niet missen?

 

Wil je ons gewoon live in de uitzending horen? Stem dan elke donderdag rond 9:10 af op Wild FM Hitradio

 

0 Shares:
Dit artikel is 2.828 keer gelezen