Achter de schermen bij 42Bis is het een drukte en gezelligheid van belang. Met meer dan 70 bloggers, onze eindredacteuren en ons CSI Team zorgen we ervoor dat 42Bis jou – onze lezer – elke dag weer interessante, leuke en vermakelijke content biedt.

Maar wie zijn die bissers eigenlijk? En waarom hebben ze zich aangesloten bij 42Bis? Dat vertellen ze jou in deze reeks.

Deze week: Carina Jonker

Wie ben je en wat doe je in maximaal 3 zinnen?

ddbac707e432016e4969f6fff6c02f4d (1)ZZP’er onder de naam Knap Staaltje Werk. Voor mijn klanten maak ik websites in WordPress en geef ik advies over online communicatie. Daarnaast ben ik webmaster bij SEIN, voor deze stichting beheer ik de website en social media kanalen.

Sinds wanneer blog je en zit je in het CSI Team van 42bis?

Maart 2012

Waarom besloot je om je aan te sluiten bij 42bis?

Toffe site! Het leek me erg leuk om betrokken te zijn bij een website waar zoveel verschillende mensen aan werken met zoveel verschillende achtergronden. En 42bis.nl is niet alleen interessant en leerzaam maar ook grappig en heeft een relaxte sfeer.

Wat heb je eraan om voor 42bis te schrijven en in het CSI team mee te draaien?

Ik leer heel veel van de projecten waar ik aan meewerk. Daarnaast leer ik veel nieuwe mensen kennen en vormt 42bis een waardevolle uitbreiding van mijn netwerk. Ik schrijf zo nu en dan ook een blog en daardoor kan ik mijn schrijfstijl verder ontwikkelen, iets waar ik mijn meer ervaring in wil krijgen.

Als je zou kunnen leren om alles te doen, wat zou je dan kiezen?

Veel talen spreken! Ik kom niet verder dan Nederlands en Engels. Alle talen spreken, dat zou ik heel tof vinden. Dat neemt alle grenzen weg.

Eén of twee monitoren bij je computer?

Twee! Dan werk ik veel efficiënter, niet meer heen en weer klikken, maar gewoon programma’s naast elkaar draaien. Heerlijk!

Hoe ziet jouw zondagochtend eruit?

Zacht gekookt eitje, verse jus, met krant of boek lekker op de bank met mijn lief.

0 Shares:
Dit artikel is 2.733 keer gelezen