Je moet een afspraak zien in te plannen met 42 mensen, hoe pak je dat aan? Waarschijnlijk gebruik je een datumprikker. Eentje die een hele hoop emailverkeer oplevert en die voor de genodigde op enigerlei moment niet meer te vinden is. Zo gaan die dingen nu eenmaal, toch? Als het aan de makers van Atlas ligt dus niet. Met deze app plan je met gemak een party op een dag dat iedereen kan.

Hebbuh!

Nu start de titel van dit artikel met de duiding “Android app”. Atlas is echter nog niet beschikbaar voor Android. Wat je wel alvast kunt doen als je de trotse bezitter bent van een Android-foon, is je aanmelden met je email-adres om zo snel mogelijk toegang te krijgen tot deze app, die er zowel smakelijk (nou ja, mooi) als handig uitziet.

Maar wat kun je er nu mee?

Met Atlas kun je over alle platformen en typen kalenders heen mensen uitnodigen voor een event. Je geeft op wanneer het jou uitkomt, anderen kunnen aangeven wanneer het hen uitkomt en zodra er overeenstemming is bereikt wordt de afspraak vastgelegd in je kalender: zonder emailgedoe. Simpel én briljant, de perfecte combi.
httpv://www.youtube.com/watch?v=uY-WS9yGa84

Downloaden

Atlas is in de App store gratis, dus waarschijnlijk zal het dat voor Android ook zijn. Wil je je alvast aanmelden, dan kan dat hier.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.114 keer gelezen