Het spelletje ‘Cut the Rope’ is er inmiddels in een aantal varianten. De nieuwste versie is Time Travel.

Tussenkopje

Voor wie Cut the Rope niet kent: in dit (verslavende spelletje) moet je een klein groen monstertje (Om Nom) voeden met snoepjes. De snoepjes zitten aan touwtjes vast en door ze op het juiste moment door te knippen, zorg je er als het goed is voor dat Om Nom ze op kan eten. Je maakt hierbij gebruik van zuignappen, luchtbellen en andere grappige tools. In de Time Travel versie, reist Om Nom terug in de tijd om zijn voorouders te voeden met snoep. In ieder level heb je twee monsters te voeden en je bezoekt  locaties als de Middeleeuwen, de Renaissance, een piratenschip, het Oude Egypte, het oude Griekenland en de steentijd.

Downloaden

Cut the Rope Time Travel kost niets en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.074 keer gelezen