Houd je van een potje quizzen? Vind je het leuk om allerlei kennisvragen te beantwoorden? Dan is Quiz Battle misschien wat voor jou.

Niet al te lastig

Bij Quiz battle kun je het opnemen tegen je vrienden of willekeurige tegenstanders en beantwoord je vragen in een keur aan categorieën om daarmee punten te scoren. Het doel is om het midden van het spelbord te halen, maar dat moet je wel een beetje strategisch doen. Er zijn vakjes die je punten verdubbelen of de score zelfs drie keer zo groot maken en je kunt de weg naar het midden van het bord wat omslachtiger maken als je nog wat extra punten wilt scoren.

Het enige nadeel van dit spel is eigenlijk dat de quizvragen niet erg uitdagend zijn. In de gratis versie zitten banners – maar die zijn prima te negeren – en kun je maar één spelbord kiezen. Je kunt upgraden naar de premium versie (op Android kan ik de prijs daarvoor niet terugvinden) en kunt dan meer spelborden kiezen. Maar dit lijkt vooralsnog een overbodige optie.

quizbattle

Downloaden

Quiz Battle is gratis kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
7 comments
  1. Misschien is het een idee om bij apps te vermelden welke gegevens ze willen hebben? Dat wordt meteen duidelijk hoe gratis het eigenlijk is. Zelf zal ik bijvoorbeeld nooit een app installeren die het nodig vindt mijn telefoonoproepen te bekijken.

      1. Ja, natuurlijk, maar mij gaat het er meer om dat mensen zich er best in mogen verdiepen wat zo'n app wel of niet aan gegevens binnenslurpt. Ik ben daar heel strikt in, maar vervelend genoeg worden mijn gegevens net zo hard weggegeven doordat anderen die mijn gegevens in hun adresboek hebben staan apps installeren die alsnog mijn gegevens binnenhalen.

        Een stukje bewustwording, zeg maar. ;-)

Comments are closed.

Dit artikel is 4.387 keer gelezen