Facebook rolt – eindelijk – reply-functionaliteit uit op het populaire sociale netwerk. Dit betekent dat je reacties niet langer standaard onderaan komen te staan bij een post, maar net onder dat waar je op reageert.

De functionaliteit wordt langzaamaan uitgerold en is vooralsnog  alleen beschikbaar voor fanpages. Of en wanneer dit ook voor persoonlijke pagina’s beschikbaar wordt is niet duidelijk.

We hebben ‘m

Facebook belooft fanpages met meer dan 10.000 fans in elk geval vóór 10 juli 2013 van de nieuwe functionaliteit te voorzien. En hoewel 42Bis nog ver daaronder zit (zijn we al vrienden?), hebben wij de nieuwe functionaliteit inmiddels binnen én aangezet.

Anders tonen

Naast de reply op reacties, gaat Facebook de reacties niet langer chronologisch tonen, maar gebaseerd op engagement: de meest actieve en populaire reacties worden naar boven geduwd. Volgens de blauwe gigant helpt dit bij het ontdekken van de belangrijkste conversaties.

Op dit moment is de functionaliteit enkel beschikbaar voor de desktop computer. Pas later zal ook de mobiele site en app volgen.

BRON

 

 

 

0 Shares:
Dit artikel is 4.460 keer gelezen