Wat krijg je als je de twee meest populaire en geeky dingen ter wereld combineert? Juistem! Angry Birds Star Wars. Woensdag 8 november, kwam de game uit en hij stond meteen al in de hitlijsten van meest gedownloade games.

Angry Birds Star Wars heeft meer dan 80 levels allemaal met de iconische Star Wars figuren. Beter gezegd vogels en varkens verkleed als de iconische figuren uit Star Wars. De ruimte-levels waarin je te maken hebt met bijzondere zwaartekracht, wisselen af met levels op bekende Star Wars-planeten. En waar in andere versies de verschillende vogels hun eigen aanval techniek hadden, hebben ze dat nu ook maar dan Star Wars-style! Lightsabers, lasers, Walkers en The force, alles komt voorbij. Natuurlijk ontbreekt ook de thema-muziek niet in deze app.

Dit is het soort creatieve partnership dat Star Wars 35 jaar lang geliefd en levendig heeft gehouden“, aldus Colum Slevin van Lucasfilm, de rechtenhouder van Star Wars.

Dus lieve geeks, nerds en gameverslaafden deze dame is exit en gaat weer lekker Star Wars Birds door de ruimte schieten :-)

Download de PC-versie | iPhone | Android |

0 Shares:
Dit artikel is 2.190 keer gelezen