We kunnen ons een leven zonder mobiel niet meer voorstellen. En een leven zonder slimme mobiel (u weet wel, de smartphone) wordt ook met de dag moeilijker. Maar naast al het moois dat deze machientjes ons brengen, brengen ze natuurlijk ook hele nieuwe frustraties met zich mee. 

De eenzijdige conversaties die je in de trein aan moet horen bijvoorbeeld. Of de moeite die je moet doen om je collega nog serieus te nemen, nadat tijdens een vergadering zijn telefoon afging en hij een ringtone van Vanilla Ice of Snow bleek te hebben. Neo-frustraties waar we allemaal mee te maken krijgen. Soms zou je die apparaatjes wel willen mishandelen…

En daar gaat Microsoft je een handje bij helpen. Sterker nog, Microsoft heeft een patent geregistreerd dat mishandeling van je mobiel ook nog eens functioneel maakt. Over twee vliegen in één klap gesproken.

Wat doet dat patent?

Het is simpel: wanneer je op een minder dan opportuun moment gebeld wordt en je vergeten bent je geluid uit te zetten, kun je met deze technologie je telefoon een tik verkopen en hupsakee het ding houdt op met drukte maken.

Nu hoop ik dat de Mickey Soft telefoons wat steviger zijn dan de glazen muiltjes van Apple, anders wordt het met deze technlogie een waar slagveld. Wat overigens best entertaining zou zijn.

Bron

0 Shares:
Dit artikel is 2.463 keer gelezen