De Hogeschool van Rotterdam is op een geweldig idee gekomen om de school een schonere en betere plek te maken. Inspelen op het verantwoordelijkheidsgevoel van studenten is lastig maar belonen werkt altijd. Dus heeft de school de Koffie App in het leven geroepen! Dit zijn nou initiatieven waar ik van hou!

De HR Koffie App

Deze applicatie geeft studenten de kans om onregelmatigheden op school als een gebroken ruit, koffievlek op de vloer of kapotte lamp te melden. Het is heel simpel je download de app voor op je iPhone of Android toestel en je maakt een foto van het plaats delict. Deze verstuur je via de app naar de facilitaire dienst. Keurt de dienst deze melding goed dan krijg je een koffie-punt. Genoeg punten leveren je een gratis bakkie koffie op!

Ik zeg helemaal super en ik had dit graag gehad tijdens mijn studie, want als student heb je nooit genoeg koffie op om de dag door te komen.

0 Shares:
Dit artikel is 3.040 keer gelezen