Word jij ook steeds afgeleid door de signalen bij een binnengekomen e-mail, WhatsApp, Facebook-like of ouderwets smsje? Wil je eens even rust van al dit elektronische verkeer? Dan kun je gebruik maken van de Blokket; een nylon hoesje dat verweven is met zilverdraad, waardoor signalen worden tegengehouden. Zodra je je telefoon in het hoesje hebt gestopt, heb je even rust aan je hoofd.

 

Ontraceerbaar

Door de Blokket wordt 99,7% van alle draadloze signalen geblokkeerd, waardoor je iPhone niet te traceren is zodra hij in het hoesje zit. Voor mensen die niet continu te vinden willen zijn, is het dus een mooi hoesje. Ook pasjes met een RFID-chip kunnen in de Blokket bewaard worden, omdat ook deze geen signaal vanuit de hoes vrij kunnen geven.

 

Vooral voor luie mensen

Tot nu toe lijken er niet veel enthousiaste reacties op het hoesje te vinden. Het is ideaal voor dieven, omdat Find my iPhone hierdoor niet werkt. Het kost enorm veel energie, omdat je iPhone de hele tijd zal proberen een signaal te vinden. En de meest gemaakte opmerking: wees niet zo lui en zoek gewoon de uitknop van je telefoon! Zou jij het gebruiken?

 

 

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 2.797 keer gelezen