Dierenpark Emmen heeft met trots haar eerste iPhone applicatie gelanceerd: ‘Zoo Emmen’. Deze applicatie geeft je bezoek een heel andere dimensie.

De app

De applicatie van Dierenpark Emmen maakt het bezoek aan de dierentuin leuker en interactiever. Dit doen zij met een veelzijdige applicatie met een nieuwsfeed, activiteitenoverzicht, het programma van de dag, plattegrond, praktische informatie over het park en haar dieren en themaroutes.

De applicatie is gratis en momenteel alleen nog voor de iPhone.

Themaroutes

Met de app kun je 2 themaroutes lopen. De ‘Beroemde Dieren’ route en de ‘Ontdek de plek’ route. De eerste route biedt spannende informatie over bijzondere dieren in het park, zoals Uca de brilbeer, Zorro de mantelbaviaan, Zulu de leeuw of Ricardo de zebra. De tweede route stuurt je als bezoeker naar de mooiste en vaak overgeslagen plekken van het Dierenpark.

Tijdens de route krijg je allerlei informatie en op diverse plaatsen (hotspots) geeft de app automatisch meldingen die je uitdagen om opdrachten uit te voeren. Als beloning krijg je dan leuke en nuttige achtergrondinformatie over het betreffende dier.

Het Dierenpark zal routes blijven toevoegen dus ook bij de tweede of derde bezoek hoef jij je niet te vervelen.

De eerste recensies zijn al lovend: “Dierenpark Emmen was al leuk, maar met deze App kan een dagje park niet meer stuk. Leuke aanvulling voor jong en oud! :)”.

Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

0 Shares:
Dit artikel is 3.024 keer gelezen