Jouw Facebook stream in 3D bekijken? Dankzij het Amsterdamse bedrijf Perfect Fools kan dit nu. Voorlopig kan dit alleen op toestellen van LG en laat ik nu net een social TV van LG hebben gekocht. Hierbij de review!

De app

Momenteel kun je de nieuwsstroom alleen nog 3D bekijken op een aparte website. Hier kun je ook 2D kijken trouwens. Het gaat nu nog om een experiment maar als het succesvol blijkt zal het verder worden uitgebouwd.

LG houdt van experimenteren en zal nog vaker op hun platform dit soort tests uitvoeren dus heb je een LG tv dan zou ik zeggen hou ze in de gaten!

De review

Toen ik las dat je de Facebook nieuwsstroom kon zien in 3D werd mijn nieuwsgierige ik wakker geschud en was ik het liefst in mijn pauze naar huis gegaan om het te testen. ‘s Avonds was het dan zo ver en ik moet zeggen: het was minder spectaculair dan ik had verwacht.

Dit komt natuurlijk doordat ik de hele dag heb zitten bedenken hoe gaaf dat wel niet zou zijn. Ik dacht werkelijk dat alle foto’s en filmpjes in 3D zouden zijn en het in zijn geheel tot leven zou komen. Dat is dus (nog) niet het geval. Maar……

Ik moet toch zeggen dat het wel een erg gave manier is van Facebooken. Het is een grappige omgeving en het hele 3D gebeuren is nog zo nieuw dat alles wat 3D is al indrukwekkend is van zichzelf. Of ik dit elke dag zou gebruiken weet ik alleen niet.

Heb jij het ook getest? Laat weten wat jij er van vindt!

0 Shares:
Dit artikel is 2.767 keer gelezen