Hootsuite heeft het leven van Google+’ers net met 35%* verbeterd. Naast Twitter, Facebook en LinkedIn (en nog een aantal anderen) kun je nu ook je Google+-account onderhouden met het programma met de uil. 

Heb je een Google+ page die je nu steeds maar met de hand aan het updaten bent, dan is dit nog beter nieuws, want ook pages kunnen worden toegevoegd aan Hootsuite en via de Hootsuite interface onderhouden worden.  Voor de zekerheid heb ik nog even gecontroleerd of de andere populaire Twitter-client je ook met Google+ helpt, maar Tweetdeck biedt nog wel Buzz-ondersteuning, maar moet nog updaten naar het heden.

Het schijnt zo te zijn dat je bij het updaten ook specifiek de cirkels kunt kiezen waarmee je iets wilt delen. Zelf krijg ik dat nog niet voor elkaar, maar de functionaliteit klinkt in elk geval prima en zie plaatje voor hoe dat eruit zou moeten zien.

Gebruik jij nu al Hootsuite en Google+? En is dit voor jou een reden om over te stappen als je nu nog een andere client gebruikt? 

Afbeelding via socialmediatoday.com

 

*getest op een representatieve groep van 1 personen. Resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst.

0 Shares:
2 comments
  1. Erg handig geeft voor mij weer wat extra waarde aan het gebruik van Hootsuite

Comments are closed.

Dit artikel is 2.488 keer gelezen