Pauw en Witteman zijn op vakantie en gelukkig Knevel en van den Brink ook. Bij Contentgirls vinden we de zomermaanden ook wel een reden om het wat rustiger aan te doen. De komende 6 weken gaat bij ons dan ook de zomerprogrammering in. Dat betekent overigens niet dat we gesloten zijn, maar wel dat we wat minder content bieden dan normaal. Onze bloggers (en ik) hebben ook wat rust nodig  en jullie zitten natuurlijk in allerlei exotische oorden. Even chill dus.

Vanaf 19 augustus zijn we weer op volle toeren. In de tussentijd lees je ons nog wel hoor, alleen ietsje minder dan normaal.

Heb je voor na de vakantie goede voornemens en wil je keihard gaan werken aan je personal brand, je bedrijf promoten, leren door te delen of gewoon eigenwijs doen? Meld je dan alvast aan als blogger.

0 Shares:
Dit artikel is 2.230 keer gelezen