Move over met die dure laptoptassen, want op de website Conceptual Devices is een handleiding te vinden hoe je van een sweatshirt een laptoptas maakt. Handig, ruimtebesparend en nog eens gratis ook.

Op de site van Conceptual Devices vind je nog meer tips om van je trui een schoudertas te maken of het in een handomdraai om te toveren tot een draagzak voor een baby, want de mensen achter Conceptual Devices zijn voor consuminderen. En eerlijk is eerlijk, nooit geweten dat er zoveel mogelijk was met een sweatshirt.

0 Shares:
2 comments
  1. Ja geweldige ontdekking. Weet echter nog niet of ik het aandurf. Eerst maar ff een goede backup maken. Eh… probleempje: wat als het weer omslaat en je opeens je trui nodig hebt? Laptop onder je arm? Of onder je trui? Sorry, blijven denken in mogelijkheden.

  2. Goede vraag. Dat zou ik ook niet weten. Misschien moeten ze ons dan maar eens leren hoe je van een t-shirt een paraplu maakt? Of van je paraplu een extra jas? De wonderen zijn de wereld nog niet uit … 

Comments are closed.

Dit artikel is 4.245 keer gelezen