Niet tevreden met de vorm van je neus? Als het aan de ontwerpers van deze gadget ligt, hoef je niet meer naar de plastische chirurg. Dan schaf je in Japan gewoon de ‘Beauty Lift High Nose‘ aan. De roze gadget ziet er weliswaar uit als een willekeurige wijnopener, maar is bedoeld om je neus te liften.

Het enige wat je hoeft te doen is de gadget op je neus te klemmen, de knop op de gadget aan te zetten en dan het roze gevaarte drie minuten te laten trillen. Resultaat? Volgens de verkopers zou je neus hoger zitten en er steviger uitzien. Wel is het nodig om iedere dag een trilsessie van drie minuten te doen, anders schijnt het niet te helpen.

Een powerplate is er niets bij. Al lach je toch wat harder om deze gadget dan om de gemiddelde powerplate in de sportschool.
En waarschijnlijk lachen de plastische chirurgen het hardst om deze ‘uitvinding.’

De ‘Beauty Lift High Nose’ is te koop op japantrendshop.com.

0 Shares:
Dit artikel is 3.465 keer gelezen