Wat is er nou leuker dan een kaart krijgen op je verjaardag? Je wordt ’s morgens wakker en daar ligt hij. Een grote, gele envelop van Hallmark. Waarom geel? Geen idee, klonk leuk. Je doet de envelop open en trekt de kaart eruit. Op de kaart staat een tafel vol kleurige cadeautjes. Er hangen ballonnen aan de stoelen en tussen alle cadeautjes staat een taart met kaarsjes. Je slaat de kaart open en leest: ‘Lieve Timothea, gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een geweldige dag. We zien je morgenavond op je feest! Kus Suus’. Heerlijk toch?

Tegenwoordig is dat helaas een zeldzame gebeurtenis. Kaartjes worden vervangen door sms’jes, twitterberichten of facebookposts. Zonde! Via internet zijn namelijk vele manieren om toch een leuke kaart te sturen. De e-cards. We kennen de slechte, goedkope en vaak virusbevattende versies, maar in dit artikel hebben we het over de leuke, virusvrij en goede varianten.

  • Op www.kaartenhuis.nl vind je de leukste kaarten die je via internet naar de jarige job kunt versturen.
  • Kijk ook eens op www.hallmark.nl. Je kan er e-cards mee versturen, maar ook korting krijgen op echte kaarten.
  • Op www.greetz.nl kun je je eigen kaart ontwerpen of kies er een uit het uitgebreide assortiment. Deze kaarten worden geprint bij de jarige bezorgd. In een minuut kun je dus, via internet, toch iemand met een echte kaart verrassen.

Vergeet niet dat deze websites kaarten bevatten voor allerlei gelegenheden.

Zorg, bij het versturen van e-cards, dat je altijd wegblijft bij websites die gratis e-cards aanbieden. Deze e-cards bevatten namelijk vaak virussen. En niemand wilt natuurlijk een computervirus voor zijn verjaardag.

Een e-card mag maximaal €2,95 kosten. Maak je een kaart op internet, die vervolgens in print verstuurd wordt, dan mag dit bedrag oplopen tot de €5,-.

Wat vind jij leuker om te krijgen op je verjaardag? Een echte kaart, een e-card of een berichtje?

 

 

0 Shares:
1 comment
  1. Ik verwacht van mensen die ik goed ken een kaartje van echt papier. E-cards vind ik meer iets voor collega's en vage kennissen.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.656 keer gelezen