In de Appstore zijn tienduizenden apps te vinden, waarvan er een hoop gratis zijn. Toch wil je soms ook een betaalde app hebben omdat je genoeg hebt van al die reclame of gewoon de uitgebreide versie van een spel wil spelen. Installeer dan de app van vandaag: FreeAppADay en download apps die eerder tegen betaling werden aangeboden voor niks.

FAADNaam: FreeAppADay (FAAD)
Prijs: Gratis
Producer: ICS Mobile, inc.
Type: Fun
Rating: 4/5 sterren

Wat is het precies?
Eigenlijk verklapt de naam van deze app het al: via deze app kun je iedere dag een app downloaden zonder dat het je een cent kost. Vaak bieden producers betaalde apps een bepaalde tijd gratis aan, bijvoorbeeld ter promotie. Via de FAAD applicatie kun je dagelijks van deze apps vinden. Dat betekent dus gratis leuke apps downloaden waar je eerder geld voor moest neerleggen.

FAAD - MenuHeb je een app gezien die je graag wil hebben? Tik dan even op downloaden en je gaat automatisch naar de Appstore waar je de download direct kunt ophalen. Heb je al een tijdje een app op het oog, maar wil je er eigenlijk niet voor betalen? Geef dan de naam van deze app door via FAAD. Wie weet wordt je verzoek wel ingewilligd.

Waarom aanschaffen?
Dat lijkt me duidelijk: gratis betaalde apps downloaden! Bovendien laat de app dagelijks meerdere gratis apps zien.

Minder leuk…
FAAD - Gratis appsDe app is vooral leuk als je van spelletjes houdt. Deze worden namelijk het meeste aangeboden. Ben je niet zo’n spelletjesfreak dan zul je misschien minder plezier hebben van deze applicatie.

Als je geen iPhone hebt…
Precies dezelfde app is er niet voor andere besturingssytemen. Voor Android heb je wel de Free App of the day Applicatie, die zo ongeveer hetzelfde doet.

Alternatief
Naast FAAD zijn er nog een aantal applicaties waarmee je kunt zoeken naar gratis apps. Neem bijvoorbeeld Free App Tracker. Dit is een app die allerlei soorten gratis apps opspoort, dus niet alleen maar spelletjes. Je kunt ook even op internet kijken op Freeappalert.com. Wanneer je dit doet vanaf je iPhone kun je de apps ook direct downloaden.

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 3.572 keer gelezen