Nog niks te doen de komende week? Misschien vind je in onze agenda een leuk event om bij aan te haken. Organiseer je zelf een event en sta je nog niet in onze agenda? Meld je event dan gratis aan op Contentgirls/Extra.

Restaurants & Internet – Love@First Site?
Naast het officiele programma waarin u alles leert en hoort over de laatste ontwikkelingen op Google,  website optimalisatie, review sites en social media ontmoet u ook de belangrijkste spelers uit de online restaurant wereld en kunt u op de marktplaats persoonlijk kennis maken met restaurant sites en restaurant online boekingssystemen.

7 Days of Inspiration
Upgrading a country! In zeven dagen tijd, van 28 februari tot 6 maart 2011, geven we Nederland een upgrade met ruim 90 initiatieven in 15 steden! We laten zien wat je kunt bereiken zonder geld; en juist mét gebruik van sociale overwaarde! Zie hier in 90 seconden hoe we dat doen.

7 Days of Inspiration
Upgrading a country! In zeven dagen tijd, van 28 februari tot 6 maart 2011, geven we Nederland een upgrade met ruim 90 initiatieven in 15 steden! We laten zien wat je kunt bereiken zonder geld; en juist mét gebruik van sociale overwaarde! Zie hier in 90 seconden hoe we dat doen.


7 Days of Inspiration
Upgrading a country! In zeven dagen tijd, van 28 februari tot 6 maart 2011, geven we Nederland een upgrade met ruim 90 initiatieven in 15 steden! We laten zien wat je kunt bereiken zonder geld; en juist mét gebruik van sociale overwaarde! Zie hier in 90 seconden hoe we dat doen.

Het Event van 2011: Social Media “360graden om”
Social Media is hedendaags niet meer weg te denken uit onze samenleving. Maar wat kan je nu eigenlijk bereiken? Welke mogelijkheden zijn er nu allemaal? En bovenal, is het iets voor mij of mijn organisatie?

7 Days of Inspiration
Upgrading a country! In zeven dagen tijd, van 28 februari tot 6 maart 2011, geven we Nederland een upgrade met ruim 90 initiatieven in 15 steden! We laten zien wat je kunt bereiken zonder geld; en juist mét gebruik van sociale overwaarde! Zie hier in 90 seconden hoe we dat doen.

Infographics 2011
Thema ‘Inside Infographics, waarin augmented reality en serious games een speciale plek hebben verworven.

7 Days of Inspiration
Upgrading a country! In zeven dagen tijd, van 28 februari tot 6 maart 2011, geven we Nederland een upgrade met ruim 90 initiatieven in 15 steden! We laten zien wat je kunt bereiken zonder geld; en juist mét gebruik van sociale overwaarde! Zie hier in 90 seconden hoe we dat doen.

 

Organiseer jij iets leuks of interessants? Meld je event dan gratis aan!

Meer events bekijken? Dat doe je op Contentgirls/Extra!

0 Shares:
Dit artikel is 2.461 keer gelezen