Doodle watteh? Doodle fitten, een werkwoord dat ik recentelijk heb ontdekt. Vaak gecombineerd in één zin met ‘Ipad’ en ‘bank’.

Ik ben niet de enige die graag Doodle Fit speelt, met mij hebben meer dan twee miljoen anderen de app gedownload voor hun Iphone of Ipad. Dit soort aantallen vraagt om een feestje, dus geeft de fabrikant de volledige versie van Doodle Fit nu gratis weg. Iedereen zit straks op de bank met de Ipad, lekker Doodle Fitten!

New Fashion Tetris
Het doel van het spel? Lege ruimtes op elk niveau proberen te vullen met een beperkt aantal puzzelstukken. Brings back memories van vroeger, met de Gameboy in de handen, lekker Tetrissen (ook al zo’n mooi werkwoord). Maar dan op een geheel nieuw niveau. Overigens is het wel net zo verslavend.

Doodle Fit tutorial

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 2.792 keer gelezen