Mobiele telefoons zijn echt fantastisch. En smart phones zijn de grote broer van fantastisch: supercyberlicious. Je kunt er echt alles mee – al moet ik zeggen dat bellen de laatste tijd wel minder goed gaat dan vroegâh. Maar dat terzijde. Al met al zijn het heerlijke hebbedingetjes. Ze hebben echter één héél groot nadeel. Een nadeel waar je als vrouw waarschijnlijk extra last van hebt: met al die grote schermen is er veel meer oppervlakte dan ooit dat vies kan worden.

Nu draag ik een bescheiden hoeveelheid make-up (bescheiden is in the eye of the beholder ja!). En tegen de tijd dat ik een telefoontje of 2 heb afgehandeld, zit een groot deel van die bescheiden hoeveelheid lekker te plakken op het schermpje van mijn slimme foon. Grenzeloos irritant echt. Maar make-up is niet je enige vijand als het gaat om vieze foons. Op de website van The Oatmeal kun je zelf nagaan hoe vies jouw foon is middels een testje. Gek genoeg zat er geen vraag over make-up bij…dommies.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 4.722 keer gelezen