Wat ik hier precies van moet denken weet ik niet: een lipgloss die verraadt of je zin hebt in sex. De gloss verandert van kleur als je “in the mood” bent. Speciaal voor de mannen wordt er een legenda bij geleverd zodat zij ook snappen wat de kleur betekent.

Stel je voor je zit bij een vergadering met je collega’s en 4 vrouwen hebben opeens knalrode lippen van die gloss (dat is blijkbaar de kleur van sex), dat is toch enigszins genant zou ik zeggen. Ben benieuwd wie dit zou gebruiken en hoor het graag in de comments.

0 Shares:
1 comment
  1. De zogenaamde mood lipstick was in de jaren tachtig trend. Ik vond het lollig dat een blauwe kleur (toen de kleur van de humeur lippenstiftert) veranderde in roze of dieprood. Maar doet u mij nu maar 'labello' zo voor de winter … lipgloss plakt en als ik iets niet verleidelijk vind … sticky lippen. Zo klef :-)

Comments are closed.

Dit artikel is 2.492 keer gelezen