nwtEen goede daad blijft zelden onbestraft. Het was de bedoeling om ruim voor 11 uur aanwezig zijn bij The Next Web 2009. Alle tijd om koffie te drinken. Alle tijd om andere bezoekers te observeren.

Maar dat idee moest ik van tafel vegen toen ik bij de kaartjesautomaat op het station tegen een kleine oude dame opliep die geen idee had hoe zij het aparaat moest bedienen. Dus hielp ik haar met het kopen van een kaartje naar Amsterdam CS. Ze bleek echter naar Hoorn te moeten (al had ik meerder malen gevraagd of ze inderdaad A’ dam moest hebben). Dus hielp ik haar ook nog aan een reourtje vanaf amsterdam naar Hoorn.

Mooi en lief hoor, maar mijn trein was niet onder de indruk een reed gewoon weg. Iets later dus, maar niet minder enthousiast. Ik hoop dat er ook vandaag weer sprekers zijn die aanzetten tot denken en schrijven.

0 Shares:
Dit artikel is 3.306 keer gelezen