Leden van Content Collective zijn vaak, ook buiten het Collective om, online bezig met coole dingen. Marcel Vergonet is social media consultant bij Cendris, dat vorige week nominaties in de wacht sleepte voor twee belangrijke awards.

Waarom zien we Marcel zo weinig, vroegen we ons al af. Marcel was druk met mooie dingen. Dat leverde voor twee projecten waar hij bij betrokken is nominaties op voor de NCCA-awards.

Afbeelding (1)

Service Technology Solution Award

Cendris Customer Contact is genomineerd voor de Service Technology Solution Award (mooie namen bedenken ze daar toch altijd voor, hè?) omdat ze, in samenwerking met BrightONE, het salesteam van T-Mobile Nederland in staat stellen klanten proactief te benaderen via online chat.

Social Media Service Award

De nominatie voor de Social Media Service Award heeft Cendris te danken aan het opnieuw inrichten van de webcare van moederbedrijf PostNL. Ze transformeerden de sociale kanalen daar van ‘klaagplatformen naar actieve media met een grote schare fans’, aldus Emerce.

Dat kan niet meer fout gaan, hoor

Dat Marcel awesome is, dat wisten wij natuurlijk allang, maar het is fijn dat hij en zijn Cendris-collega’s nu even officieel in het zonnetje gezet worden. Dik 200 CoCo’s duimen nu dat ze allebei die prijzen winnen, dus dat kan bijna niet meer fout gaan.

0 Shares:
Dit artikel is 5.322 keer gelezen