Het is belangrijk bij het creëren van een perfecte post dat je deze aanpast aan je doelgroep. Een post op Linkedin is anders dan op Twitter of Pinterest. Als je je content niet aanpast in je communicatie kun je je sociale publiek verliezen en mogelijk potentiële klanten. Ga niet blind posten. Deze infographic laat je de basis richtlijnen zien hoe je effectieve posts neerzet op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+.

Op 42Bis delen we dagelijks de meest interessante infographics die we tegenkomen. Dikke kans dat er ook voor jou interessante informatie bij zit. Wil je al onze infographics volgen? Dan kan dat via RSS.
PerfectPost-Infographic-7

Bron http://juntaedelane.com

Nooit meer een infographic missen? Abonneer je dan op de infographics-feed (RSS).

0 Shares:
Dit artikel is 5.935 keer gelezen