Een dagje in het Vlaamse, met topsprekers als Polle de Maagt (o.a. KLM), Richard Bordes en Jo Caudron (in een sessie met de klinkende titel “Why most content marketing is crap”). Dat moet wel nieuwe inzichten opleveren én vreselijk leuk zijn. Tel daar bij op dat Antwerpen niet alleen heerlijk bier, maar ook prima cocktails biedt en dan weet je dat je daarheen wilt!

Nou, dat kan nu dus. 42Bis zoekt iemand die aanstaande woensdag (28 mei) een dagje leren en genieten wil combineren en daar voor ons over wil bloggen. Je kaartje krijg je van ons het enige dat jij hoeft te doen, is erheen gaan en er een mooi verslag van schrijven.

Hoe kom je in aanmerking?

Simpel. Je stuurt voor morgen 1 uur – een mailtje naar xaviera bij contentchefs.nl en vertelt kort in 1 zin waarom het echt wat voor jou is. Het is handig als je wel al wat blog-ervaring hebt natuurlijk, anders wordt het wel zweten.

Wat verwachten we van jou?

Nou, dat je erheen gaat, goed oplet en er dan maximaal twee dagen na het event over blogt. En natuurlijk ook dat je ons tijdens het event via Twitter op de hoogte houdt van de hoogtepunten.

Social media day Antwerpen

Het is al het 5e jaar dat deze gezellige en leerzame bijeenkomst wordt gehouden. Extra feest dus, met goede sprekers en een afterparty. Een kans voor jou om te netwerken en te leren. En geen zorgen over de after party: what happens in Antwerp, stays in Antwerp.

Voor het volledige programma van de dag kijk je hier.

En nu gauw mailen naar mij. Ik zie je aanmelding graag tegemoet. Zowel Nederlanders als Belgen mogen zich aanmelden uiteraard!

 

 

 

 

 

0 Shares:
Dit artikel is 6.326 keer gelezen